Een Hof Voor Dieven (Een Troon voor Zusters—Boek Twee) Een Hof Voor Dieven (Een Troon voor Zusters—Boek Twee)
Audiobook 2 - Een Troon Voor Zusters

Een Hof Voor Dieven (Een Troon voor Zusters—Boek Twee‪)‬

    • $2.99

    • $2.99

Publisher Description

“Morgan Rice komt wederom met wat een briljante nieuwe serie belooft te zijn. We worden verzwolgen door een fantasie over moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om sterke personages neer te zetten, voor wie we op elke pagina juichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die houdt van een goed geschreven fantasy novel.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos (over De Opkomst van de Draken)

#1 Bestseller Morgan Rice komt met een onvergetelijke nieuwe fantasy serie.

In EEN HOF VOOR DIEVEN (Een Troon voor Zusters—Boek Twee), wordt het leven van Sophia, 17, volledig op zijn kop gezet als ze wordt verbannen uit de romantische wereld van de aristocratie, en wordt teruggeplaatst in het weeshuis. Deze keer lijken de nonnen haar te willen doden. Maar dat doet haar nog niet zoveel pijn als haar gebroken hart. Zal Sebastian beseffen dat hij een fout heeft gemaakt en voor haar terug komen?

Haar jongere zusje Kate, 15, begint met haar training bij de heks. Ze vindt zichzelf onder haar voortekens, leert het zwaard beheersen, verkrijgt meer kracht dat ze ooit voor mogelijk had gehouden—en is vastberaden om haar zus te redden. Ze wordt meegesleurd in een wereld van geweld, strijd en de magie waar ze naar verlangt—de magie die haar ondergang zou kunnen worden.

Er wordt een geheim over de verdwenen ouders van Sophia en Kate onthuld, en niet alles is wat het lijkt voor de zusjes. Het lot zou weleens drastisch kunnen veranderen.

EEN HOF VOOR DIEVEN (Een Troon voor Zusters—Boek Twee) is het tweede boek in een verbluffende nieuwe fantasy serie vol liefde, liefdesverdriet, tragedie, actie, magie, tovenarij, lotsbestemming en bloedstollende actie. Een spannend boek met personages waar je verliefd op zult worden, en een wereld die je nooit meer zult vergeten.

Boek #3 van de serie—EEN LIED VOOR WEZEN—is binnenkort verkrijgbaar.

“Een fantasy vol actie, die ongetwijfeld fans van Morgan Rice’s voorgaande novels zal bekoren, evenals fans van werken zoals THE INHERITANCE CYCLE van Christopher Paolini… Fans van Young Adult fictie zullen dit meest recente werk van Rice verslinden en smeken om meer.”

--The Wanderer, A Literary Journal (over De Opkomst van de Draken)

GENRE
Kids & Young Adults
NARRATOR
JM
Jeroen Medaer
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
07:27
hr min
RELEASED
2019
November 26
PUBLISHER
Lukeman Literary Management
SIZE
361
MB

Listeners Also Bought

Een Troon Voor Zusters (Boek Een) Een Troon Voor Zusters (Boek Een)
2019
Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring) Een Zoektocht Van Helden (Boek #1 In De Tovenaarsring)
2019
Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1) Voordat hij doodt (Een Mackenzie White-mysterie – Boek 1)
2021
De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een) De perfecte echtgenote (Een Jessie Hunt Psychologische Thriller - Boek Een)
2019
Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal) Eens Opgelost (Een Riley Paige kort verhaal)
2019
Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1) Eens Weg (Een Riley Paige Mysterie--Boek #1)
2019

Other Books in This Series