Get Shorty Get Shorty

Get Shorty

    • $7.99

    • $7.99

Publisher Description

Chili Palmer har tolv år på bagen som lånehaj i Miami. Ikke prangende, men godt fast arbejde med gode, faste kunder og så lidt ved siden af med at kradse penge ind for lokale handlende og et par af casinoerne i Las Vegas.

En fin levevej, indtil Leo, en af Chilis småskyldnere, stikker af med pengene fra sin livsforsikring. Chili sætter efter ham i selskab med den forhenværende filmstjerne Karen Flores og filmproduceren Harry Zimm. I hælene har de den vanvittige gangster Ray Bones, som de bestemt ikke ønsker at blive fanget af.

"Get Shorty" er bogen bag den populære film af samme navn, der har John Travolta, Gene Hackman og Danny DeVito i hovedrollerne."Når først Elmore Leonard har kastet krogen ud, bider man på. Og man venter kun på at blive trukket på land, så man kan få lov at ligge og gispe efter vejret."
- Det Fri AktueltElmore Leonard (1925-2013) var en amerikansk forfatter, der skrev en lang række populære krimier og spændingsromaner. Hans romaner er blevet oversat til mange sprog og har solgt mange millioner eksemplarer verden over. Elmore Leonard står desuden bag en lang række filmmanuskripter, og flere af hans værker er blevet filmatiseret af stjerneinstruktører som Quentin Tarantino og Danny DeVito.

GENRE
Fiction
NARRATOR
TKW
Thomas Knuth Wintherfeldt
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
07:51
hr min
RELEASED
2022
December 20
PUBLISHER
Lindhardt og Ringhof
SIZE
379.6
MB