Van F*ck You Money tot FIRE: Zodat je voldoende geld hebt voor wat jij belangrijk vindt of niet altijd of nooit meer hoeft te werken

    • $19.99

    • $19.99

Publisher Description

Hoe je F**k You Money creëert en laat groeien. Voor jouw bucketlist, sabbatical, mini-pensioen en FIRE (Financially Independent Retire Early). Zodat jij het roer in handen hebt, jij de richting bepaalt, jij keuzes maakt. Omdat je genoeg geld apart hebt gezet om te zeggen 'F**k You' tegen iedereen die jou beperkt in het maken van je eigen keuzes. Zodat je niet altijd of nooit meer hoeft te werken, kunt doen wat jij echt graag wilt en er het geld voor hebt, op het moment dat jij dit wilt.

Inspiratie en informatie

Een inspirerend boek, een praktische aanpak en een bruikbare gids hoe iedereen door slimmere keuzes en kleine aanpassingen in hun levensstijl F**k You Money kan creëren om voor hen belangrijke dingen te doen en ‘niet altijd’ of ‘nooit meer’ te hoeven werken. Met minder b******t, meer vrijheid en Financiële Onafhankelijkheid.

Met FYM kun je je dromen wél realiseren, kun je veranderingen wél in je leven doorvoeren, kun je er wél geld voor hebben op het moment dat je het nodig hebt. FYM helpt jou op dat moment gelukkig te zijn. De auteur laat je zien waarom het nastreven van simpelweg gelukkig zijn, een goed leven leiden en het najagen van dromen voor jou zowel de moeite waard is als prima mogelijk en waarom het creëren van FYM voor iedereen mogelijk en noodzakelijk is.

Slimmer, Beter, Goedkoper

In dit boek laat de auteur je naar gedrag kijken, je eigen geldgedrag, hoe je omgaat met geld, waarom het lastig is ons geldgedrag te veranderen en hoe het wél lukt. Ontdek hoe jij een ‘Slimmer, Beter, Goedkoper’ levensstijl kunt ontwerpen, hoe je geld kunt verdienen, hoe je niet alles uit hoeft te geven en hoe je je geld laat groeien door eenvoudig, slim en goedkoop te beleggen.

GENRE
Business & Personal Finance
NARRATOR
JvT
Judith van Tetering
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
08:59
hr min
RELEASED
2021
August 4
PUBLISHER
Merijn Heijnen
SIZE
398.6
MB