Ç’të pengon ty të mbulohesh

    • 5.0 • 1 Rating

Publisher Description

Libërth i cili përmbledh dhe trajton disa nga shkaqet që perdoren gjatë arsyetimit të një femre muslimane që të mos mbulohet.

GENRE
Religion & Spirituality
RELEASED
2013
October 23
LANGUAGE
SQ
Albanian
LENGTH
14
Pages
PUBLISHER
DawaTools
SELLER
DawaTools
SIZE
37.7
KB

Customers Also Bought

2013
2013
2013
2013
2014
2014