Δημοκρατία ή καπιταλισμός, τόμος ‪Β‬

Elmar Altvater and Others
    • $7.99
    • $7.99

Publisher Description

Η συγκεντρωτική έκδοση της αρθρογραφίας στο γερμανικό περιοδικό Blätter für deutsche und internationale Politik για την κρίση στη ζώνη του ευρώ και στην ΕΕ είναι μια περιεκτική παρουσίαση του θέματος: πολυπρισματική, διεπιστημονική, ενημερωτική για το ευρύτερο κοινό, πέραν των «ειδικών» της πολιτικής και της οικονομίας. Η πολύπλευρη οπτική γωνία πολλών γνωστών συγγραφέων συμβάλλει στο δύσκολο εγχείρημα να γίνει η συνολική εικόνα της κρίσης πιο ευκρινής και συνεκτική.

«Η καθήλωση μπορεί να ξεπεραστεί μόνον αν τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα συνεργαστούν, παραμερίζοντας τα σύνορα των χωρών τους, με καμπάνιες εναντίον της παραποίησης που μετατρέπει τα κοινωνικά ζητήματα σε εθνικά.

Αντί να στήνουν λάθος μέτωπα κατά μήκος των εθνικών συνόρων, καθήκον των κομμάτων είναι να διακρίνουν τις κοινωνικές ομάδες που βγήκαν χαμένες ή κερδισμένες από τη διαχείριση της κρίσης, άλλες λίγο, άλλες πολύ περισσότερο, ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους».

GENRE
Politics & Current Events
RELEASED
2015
July 1
LANGUAGE
EL
Greek (modern)
LENGTH
344
Pages
PUBLISHER
EPIKENTRO PUBLISHERS
SELLER
EPIKENTRO PUBLISHERS
SIZE
3.2
MB

More Books by Elmar Altvater, Peter Bofinger, Jürgen Habermas, Rudolf Hickel, Paul Krugman, Isabell Lorey, Clauss Offe, Stephan Schulmeister, Wolfgang Streeck, Hubert Zimmermann & Karl Georg Zinn

2014
2011
2015