• $9.99

Publisher Description

ΝΤΕΛ ΜΟΝΤΕ«
Ένα μυθιστόρημα για εκείνους που αγαπούν  την κοσμοπολίτικη ζωή των ξενοδοχείων» Από απλός θεατής διαφόρων καταστάσεων που διαδραματίζονται στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του ξενοδοχείου ΝΤΕΛ ΜΟΝΤΕ, η πλούσια κληρονόμος Λωρήν Μαλέρ, ακόμα αναστατωμένη από τον θάνατο του συζύγου της, απροσδόκητα θα εξελιχθεί στην επιδέξια γυναίκα που θα κατευθύνει την τύχη του.ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ«Ο ιδιωτικός δρόμος βρισκόταν μέσα σε ένα επίγειο παράδεισο που οδηγούσε σ’ ένα ίσιωμα όπου στο βάθος φάνηκε η είσοδος του ξενοδοχείου. Κτισμένο στις αρχές του αιώνα, σε ιταλικό ρυθμό, με τοίχους στο χρώμα της ώχρα, κόκκινα κεραμίδια και πράσινα παραθυρόφυλλα, θύμιζε περισσότερο έπαυλη της Τοσκάνης παρά ξενοδοχείο διακοπών ακτής της Μεσογείου...» 


«Ένας ορμητικός άνεμος αναποδογύρισε τα πάντα. Η ομπρέλα έπεσε κάτω, τα μαξιλάρια χοροπηδούσαν και τελικά κατέληξαν στην άκρη της βεράντας, τα φύλλα του γραπτού πέταξαν μακριά, τα τραπέζια κάτω στη μαρίνα έπεσαν στη θάλασσα, τα ιστία των ιστιοφόρων πήγαιναν πέρα-δώθε. Η θάλασσα είχε φουσκώσει και κάτασπρα κύματα κάλυπταν την παραλία...»


«Σ’ ένα ξενοδοχείο είναι φυσικό, διάφορα περίεργα να συμβούν. Δύο άνθρωποι τυχαία να συναντηθούν, συνωμοσίες να σχεδιαστούν, συμφωνίες να κλειστούν και επαφές να δυναμωθούν. Όταν κλείνεσαι στους τέσσερις τοίχους του δωματίου σου, δεν ξέρεις ποιος είναι δίπλα σου, μπορεί να είναι από ποιητής ως δολοφόνος. Σ’ ένα ξενοδοχείο μπορείς να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου και να βάλεις μπρος το διαζύγιό σου...» «Υποδεχτήκαμε τις δύο πρωταγωνίστριες που ήρθαν με τα γοητευτικά χαμόγελά τους. Δημοσιογράφοι μας τηλεφωνούσαν, φωτογράφοι μας παρακαλούσαν να παραμείνουν στο ξενοδοχείο. Φασαρία μεγάλη. Το Ντελ Μόντε όμως είχε ασφαλίσει καλά την πύλη του και κανένας δεν επιτρεπόταν να περάσει μέσα. Η μικρή μας κοινωνία ζούσε ερμητικά κλεισμένη στο παραδεισένιο κλουβί της. Η διακριτικότητα και η σιωπή ήταν ρητή εντολή...»Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ


Η Βαρβάρα-Ρίτα Αθανασιάδου είναι συγγραφέας ένδεκα βιβλίων. Τα ταξιδιωτικά βιβλία «Ένας Χρόνος στην Τοσκάνη», «Περίπατοι στη Ρώμη», «Η Βενετία μου», «ΙΝΔΙΑ και ο περσικός μου κήπος», «Κρουαζιέρα με το Οcean Majesty», «EΛΛΑΔΑ, Ο Χορός των Θαλασσών», «ΑΙΓΥΥΠΤΟΣ, Πέρασμα στο Νείλο», «ΡΩΜΗ, Το Πορτρέτο ενός Αγνώστου», «ΠΡΟΒΗΓΚΙΑ, Στον Ίσκιο των Αποχρώσεων», και «ΣΕΜΙΡΑΜΙΣ» έχουν εκδοθεί στα αγγλικά, ιταλικά, και ελληνικά.


Τα ταξίδια είναι μέρος της ζωής της κι απολαμβάνει να δίνει διαλέξεις γι’ αυτά διεθνώς. Μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Ρώμης και Αθήνας.


Ιστοσελίδα της συγγραφέως :
https://ΒarbaraΑthanassiadis.com


Βίντεο από το YouTube των βιβλίων της συγγραφέως :
https://www.youtube.com/user/barbaraathanassiadis/playlists

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2018
July 17
LANGUAGE
EL
Greek (modern)
LENGTH
190
Pages
PUBLISHER
AA Publishing, Montreal, Canada
SELLER
Barbara Athanassiadis
SIZE
1.5
MB

More Books by Barbara Athanassiadis