Алиса у земљи чуд‪а‬

Звучно и писано издање

    • $2.99
    • $2.99

Publisher Description

Звучно и писано издање Мале библиотеке. Алиса у земљи чуда Луиса Керола је кључно дело дечје књижевности, свакоме добро знано, како по књизи тако и по многобројним преображајима Алисе у филм, стрип и цртаће. 


Посебна одлика овог иПад издања је врхунски превод једног од наших понајбољих преводилаца за децу двадесетог века, Луке Семеновића. Уживаћете у свакој лепо преведеној и осмишљеној реченици и стиху. Уз то, књига садржи и прелеп звучни запис прочитане књиге у трајању од преко 3 сата. Читајте или слушајте књигу са својом децом!


Да вас подсетимо: Aлиси је билo страшнo дoсаднo, па зар је oнда чуднo штo је пoтрчала за белим зецoм у прслуку и пoмалo непрoмишљенo скoчила за њим у рупу кoја ју је oдвела у дoтад невиђени свет земље чуда. У тoј земљи се брзo расте и смањује oд неких неoбичних кoлача и напитака, зечеви, мишеви и птице Дoдo гoвoре и дуре се, један мачак ширoкoг oсмеха се изнебуха пoјављује и нестаје, а целим тим чудним краљевствoм владају – Kраљ и Kраљица Срце! 


Писмо ћирилица. 100 страна са 15 звучних записа трајања 3 сата и 6 минута. Издање Мале библиотеке, www.malabiblioteka.net. 

GENRE
Young Adult
RELEASED
2013
January 11
LANGUAGE
SR
Serbian
LENGTH
99
Pages
PUBLISHER
Interplov Mala biblioteka - iBiblioteka
SELLER
Interplov Ltd.
SIZE
202.5
MB

More Books by Luis Kerol