Англиско-македонска книга со вицови 1

English Macedonian Joke Book - with audio

  • $3.99
  • $3.99

Publisher Description

Англиско-македонска книга со вицови 1  е одличен начин да си го подобрите англискиот..


Како функционира?

Виц: На секој страна имате виц на англиски. Вицовите се така избрани да не се премногу тешки и да немаат игри со зборови.


Аудио: Над секој виц на англиски има аудио фајл. Кликнете на фајлот и ќе го случнете вицот додека го читате (што многу ќе ви помогне со изговорот).


Вокабулар: Ако вашиот англиски не е одличен, можете да го прочитате вокабуларот во сино пред да почнете да го читате и слушате вицот.


Превод: Доколку сакате да проверите дали сте сфатиле има превод на наредната страница. 


Карикатури: Одлични карикатури ќе ви помогнат да го сфатите контекстот на вицот.


Преглед: После секои десет вица има краток преглед каде што можете да се тестирате за вокабуларот кој што сте го сретнале. (Можете да го скокнете ова доколку само сакате да продолжите со читање и слушање).


Култура низ клучалка: Преубави слики од Англија со квиз прашања.


Книгата се докажа како многу популарна помеѓу илјадници луѓе кои што имаат основно знаење на англискиот јазик – погледнете го примерокот и видете што мислите.

 • GENRE
  Reference
  RELEASED
  2015
  July 5
  LANGUAGE
  MK
  Macedonian
  LENGTH
  254
  Pages
  PUBLISHER
  Jeremy Taylor
  SELLER
  Jeremy Keith Taylor
  SIZE
  32.4
  MB

  More Books by Jeremy Taylor

  2011
  2009
  2014
  2010
  2010
  2015