• $8.99

Publisher Description

„Рецепти за лично щастие и мотивация” част I, с главен готвач психологът Еленко Ангелов. Човекът, който спокойно говори за теория и факти на родната и световна конспирация, и прави групова медитация по национални медии, за да намалеят катастрофите по пътищата, сега ни съветва как да намерим пътя към личното щастие. 


„Еленко e един от най-добрите психолози и e много ценен за страната си. Тoй ще стане супер звезда в професията си и му го желая, защото знам, че това  ще стане!“

Д-р Мел Гил - психолог и автор на световните бестселъри „Метатайната“ и „Нездравият ум“ 


„Предлагам в основното меню – практично приложение на позитивното мислене и действия каращи „Закона за привличането” да работи и не просто да вярваме в „Силата на мисълта”, а да знаем, че тя е естествена сила и може да я развиваме и използваме за нашата лична трапеза. Тези рецепти са моите комбинации на продукти и начините за приготвяне и дори на консумиране без преяждане. Защото щастието е стил и начин на пътуване, а не крайна гара.”

Еленко Ангелов 


Тази електронна книга има фиксирани страници и големина на шрифта и не е подходяща за четене на устройства с малки екрани.

GENRE
Self-Development
RELEASED
2015
March 9
LANGUAGE
BG
Bulgarian
LENGTH
204
Pages
PUBLISHER
ОКНЕЛЕ / OKNELE
SELLER
Elenko Angelov
SIZE
75.6
MB

More Books by Еленко Ангелов & Elenko Angelov