50 pyetje dhe pergjigje nga lemia e besimit Islam 50 pyetje dhe pergjigje nga lemia e besimit Islam

50 pyetje dhe pergjigje nga lemia e besimit Islam

  • 5.0 • 3 Ratings

Publisher Description

Përmbledhje pyetjesh nga lëmia e besimit Islam të përgjigjura nga Imam Temimi.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 19
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  55
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  102.3
  KB

  Customer Reviews

  Resul Bislimaj ,

  Allahu ju Shperbleftë.

  Esselamu Alejkum, Allahu ju Shperbleftë per punes qe po bëni, deshta vetem nje persmiresim te vogel.
  Te pyetja 8 Ajeti ne arabisht eshte tjeter dhe ka tjeter perkthim.

  Customers Also Bought

  DASHURIA NDAJ ALLAHUT DASHURIA NDAJ ALLAHUT
  1991
  Paqe e Mirekuptim ne Kuran Paqe e Mirekuptim ne Kuran
  2021
  Nasiruddin Albani Nasiruddin Albani
  2019
  Shkrirje Ngjyrash Shkrirje Ngjyrash
  2013
  Hazretit Muhammed Alejhisselam Hazretit Muhammed Alejhisselam
  2015
  Imam Abu Haneefa Imam Abu Haneefa
  2016