• $7.99

Publisher Description

Bábuk vagytok mind. Titokban mozgatlak.

Csodálatos nézni, ahogy elégtek... Isten hozott a pokoli előadáson!


Egy kegyetlen, de zseniálisan okos gyilkos élve égeti el áldozatait Anglia ősi emlékköveinél. Sosem hagy nyomot maga után, így a rendőrség tehetetlen.

Aztán a harmadik áldozat maradványain megtalálják a gyilkos rejtélyes üzenetét. A rendőrség furcsa párt állít az ügyre: WASHINGTON POE briliáns agyú nyomozó, de cinikus, sötét alak. A férfi néhány éve maga kérte a felfüggesztését az állományból.

TILLY BRADSHAW a rendőrség legjobb kódfejtője. A lány kivételes tehetségű, emberkerülő matekzseni. Három elképesztő intelligencia harca kezdődik.

Vajon kié lesz a végjáték? Főleg ha a gyilkos a kezdetektől fogva ennek

a különleges nyomozópárosnak szánta az előadást.


M. W. CRAVEN angol író korábban

M. C. Craven kriminológiával foglalkozott hivatásos katonaként, majd feltételesen szabadlábra helyezett bűnözőket felügyelt. Teljes állású íróként csupán néhány éve kezdett dolgozni – viszont ezt rögtön akkora sikerrel tette, amelyre nemigen akad példa a nemzetközi könyv világban.


M. W. CRAVEN elsöprő erejű tehetségét bizonyítja, hogy már ezzel az első bűnügyi regényével elnyerte a Brit Krimiírók Szövetségének Gold Dagger-díját 2019-ben. A rangos díj korábbi nyertesei és jelöltjei közé tartozik például

John le Carré, P. D. James, Ian Rankin. Ráadásul azzal is büszkélkedhet, amivel szintén csak kevesek: eddig 20 országban adták ki a könyvét.


M. W. CRAVEN azóta sem állt meg a siker útján. Ennek az első krimijének a televíziós jogaira a világ egyik legjobb produceri cége, a Studio Lambert csapott le. Ez a csapat jegyzi a 2018-ban öt BAFTA-díjat bezsebelő Three Girls sorozatot. Továbbá megírta a folytatást (Black Summer), valamint a harmadik részt (The Curator) –Washington Poe cinikus nyomozó és Tilly Bradshaw zseniális kódfejtő lány párosának újabb eseteit.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2020
October 13
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Lettero Kiadó Kft.
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
4.2
MB

More Books by M W Craven