A barackvirágok földjén A barackvirágok földjén

A barackvirágok földjén

    • $11.99
    • $11.99

Publisher Description

„Minden szerencsétlenségben ott az áldás, és minden áldás magában hordozza a szerencsétlenség magvát. Így megy ez, mióta csak világ a világ.”
Kína, 1938. Fiatal feleségként Mej-lin büszke a férjére, aki országukat védi a japán megszállókkal szemben. Ám ahogy az ellenséges csapatok egyre közelebb érnek lakhelyükhöz, Mej-lin földönfutóvá válik négyéves fiával, Zsen-suval. Egyetlen értékük egy csodálatos festett jeleneteket tartalmazó díszes tekercs, egy egykor tervezett boldog jövő szomorú hagyatéka. Mej-linnek és Zsen-sunak minden találékonyságára szüksége van, hogy menedékre találjanak az idegen hadak és polgárháború dúlta, káoszba és nyomorba fulladó országban - vagy azon túl.
Évtizedekkel később az Amerikában Henry Tao néven új életet kezdő Zsen-su lánya, Lily kitartó kérlelése ellenére sem hajlandó beszélni családja múltjáról. Gyerek- és ifjúkorában fájdalom, veszteség és félelem rejtőzik; nem akarja ezt gyermekére hagyni. Ám hogyan találhatná meg valaki a helyét a világban, ha nem tudja, honnan jött?
Melissa Fu önéletrajzi elemeket tartalmazó debütáló regénye nemzedékeken és kontinenseken átívelő, gyönyörűen megírt történet száműzetésről, veszteségről, és az otthon újbóli megtalálásáról.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2023
October 17
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
432
Pages
PUBLISHER
Alexandra Kiadó
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.2
MB

More Books by Melissa Fu

Peach Blossom Spring Peach Blossom Spring
2022
Nella terra dei peschi in fiore Nella terra dei peschi in fiore
2022
Kiedy zakwitną brzoskwinie Kiedy zakwitną brzoskwinie
2024
Kiedy zakwitną brzoskwinie Kiedy zakwitną brzoskwinie
2024
Der Pfirsichgarten Der Pfirsichgarten
2022