• $10.99

Publisher Description

Després d’haver recorregut desenes de països pels continents europeu, africà i americà, el controvertit autor de Breu història de gairebé tot emprèn un fascinants viatge... per l’interior de casa seva.

Un dia, Bill Bryson va pensar que dediquem molt més temps a estudiar les batalles i les guerres de la història que a reflexionar sobre allò del que està feta la pròpia història: segles de gent dedicada a les tasques del dia a dia, menjant, dormint i tractant de viure amb més comoditats, i que la major part dels principals descobriments de la humanitat es troben en la mateixa estructura de casa nostra. D’aquesta manera, inicià un viatge per casa seva amb la ment oberta i la curiositat com a bandera, tot fent petites descobertes que expliquen qui som, d’on venim i quin ha estat el llarg recorregut que hem fet per viure com vivim.

En aquesta petita història de la vida domèstica, Bill Bryson es pregunta quan i per què es va inventar la xemeneia, o bé per quin motiu a algú se li va acudir fer forquilles amb quatre puntes, i encara més: sabíeu que la llum que desprèn una nevera moderna és superior a la que podia il·luminar una casa fa tan sols dos cents anys?

Bryson aplica la seva insaciable curiositat i enginy irresistible, i ofereix un dels llibres més entretinguts i esclaridors sobre la història de la nostra manera de viure. No us perdeu un sol detall del que s’explica en aquest llibre perquè no us deixarà de sorprendre tot el que desconeixem sobre el que tenim més a l’abast.

Ressenya:
«Si aquest llibre no us proporciona conversa per als sopars que celebreu durant els propers cinc anys, és que no hi heu posat prou atenció.»
People

GENRE
History
RELEASED
2013
April 30
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
640
Pages
PUBLISHER
PRHGE Infantil
SELLER
Penguin Random House Grupo Editorial, SAU
SIZE
4.8
MB

More Books by Bill Bryson