Acest taram al blandetii Acest taram al blandetii

Acest taram al blandetii

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

„Un roman picaresc plasat în timpul Marii Crize. Amintind de Fructele mâniei și de Huckleberry Finn, Acest tărâm al blândeții este o călătorie atât înăuntrul ființei, cât și în afara ei, o călătorie la capătul căreia descoperi sensul vieții și libertatea." - Minneapolis Star Tribune
1932, Minnesota — Școala Lincoln e un loc ostil unde sute de copii amerindieni, orfani sau separați abuziv de familiile lor, sunt trimiși să fie educați. Printre ei se află Odie O’Banion, un băiat orfan, cu mintea ageră, ale cărui isprăvi atrag mânia directoarei.
În urma unui incident, Odie și fratele său, Albert, singurii copii albi din școală, sunt siliți să fugă, luându-i cu ei și pe Mose, un băiat mut din tribul Sioux, precum și pe Emmy, o fetiță rămasă fără mamă. Împreună, pornesc cu canoea pe râul Gilead, în căutarea unui cămin, întâlnind în drumul lor alți oameni în derivă, de la truditori ai pământului și tămăduitori prin rugăciuni la familii dezrădăcinate și suflete pierdute.
„Amplu, profund și nespus de captivant — cititorii vor savura fiecare pagină." - New York Journal of Books
„Dacă vrei să citești o saga americană de amplă respirație, cu o atmosferă nostalgică, atunci romanul lui Krueger e alegerea perfectă." - Entertainment Weekly
„O odisee impresionantă, o căutare a identității și a unui cămin." – Booklist
„Minunat scris și dând viață unor personaje memorabile, Acest tărâm al blândeții va învinge timpul." - Denver Post
William Kent Krueger este un faimos scriitor american, cunoscut mai ales pentru seria de romane polițiste plasate în Minnesota și avându-l drept protagonist pe Cork O’Connor. Și-a dorit să devină scriitor încă din copilărie, când a scris prima sa povestire. A primit nenumărate distincții, printre care Anthony Award, Minnesota Book Award, Loft-McKnight Fiction Award. Primul său roman de sine stătător, Ordinary Grace (2013), a fost recompensat cu Edgar Award.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2022
June 16
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
576
Pages
PUBLISHER
PublishDrive
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.8
MB

More Books by William Kent Krueger

Ordinary Grace Ordinary Grace
2013
This Tender Land This Tender Land
2019
Fox Creek Fox Creek
2022
Iron Lake (20th Anniversary Edition) Iron Lake (20th Anniversary Edition)
1999
Boundary Waters Boundary Waters
2010
The River We Remember The River We Remember
2023