Afrikaans ordbok Afrikaans ordbok

Afrikaans ordbok

En ämnesbaserad metod

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Den här ordboken innehåller fler än 3000 afrikaans ord och fraser som grupperats efter ämne så att du lättare kan välja vad du vill lära dig först. Dessutom innehåller den andra halvan av boken två registeravsnitt som kan användas som grundläggande ordlistor där du kan slå upp ord på båda språken. Kombinationen av de tre delarna gör boken till en fantastisk resurs för språkinlärare på alla nivåer.

Hur använder jag den här afrikaans ordboken?
Vet du inte riktigt var du ska börja? Vi föreslår att du först går igenom avsnitten om verb, adjektiv och fraser i bokens första del. Det ger dig en utmärkt grund för vidare studier och ett tillräckligt stort ordförråd för grundläggande kommunikation på afrikaans. Ordlistorna i bokens andra del kan användas när det behövs för att slå upp ord du hör på gatan, afrikaans ord som du vill veta betydelsen av, eller helt enkelt för att lära dig nya ord i alfabetisk ordning.

Slutliga kommentarer:
Ordböcker har funnits i århundraden och precis som andra saker som funnits länge kan de framstå som lite gammaldags och långtråkiga, men de fungerar alldeles utmärkt. I kombination med de enkla ordlistorna är den här afrikaans ordboken en fantastisk resurs som hjälper dig genom lärandeprocessen och den är särskilt behändig när du inte har möjlighet att slå upp ord och fraser på internet.

GENRE
Reference
RELEASED
2022
November 28
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.5
MB

More Books by Pinhok Languages

Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно Учить английский - Быстро / Просто / Эффективно
2019
阿拉伯语词汇书 阿拉伯语词汇书
2019
学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效 学习阿拉伯语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019