• $3.99

Publisher Description

În zorii timpurilor, doi adversari antici se luptau pentru controlul Pământului. Un singur bărbat s-a înălțat, pe atunci, de-a dreapta oamenilor. Un soldat al cărui nume ni-l amintim încă și astăzi...

.

Doborât pe Pământ fără a avea vreo amintire din trecut, Colonelul Forţelor Speciale Angelice, Mikhail Mannuki’ili, nu are altă alegere decât să se integreze în satul Ninsiannei. Dar fiul Căpeteniei, Jamin, este hotărât să îl alunge. Atunci când cunoştinţele sale legate de tehnologie se dovedesc a fi inutile într-o cultură din Epoca de piatră, Mikhail este confruntat cu o alegere dificilă: să îşi încheie misiunea? Sau să rămână în Assur, cu Ninsianna?

.

Cât despre Ninsianna, ultimul lucru pe care şi-l doreşte este să se întoarcă în Assur. Atunci când încetează să mai primească viziuni, însă, tatăl ei insistă că el ar fi Alesul- până la urmă, ea este doar o femeie! Cea-Care-Este i-a promis o fărâmă din Rai. Dacă Mikhail nu îşi poate aminti cum să ajungă acolo, atunci ţine de ea să descopere semnificaţia profeţiei.

.

Între timp, în ceruri, Lucifer face o înţelegere cu Shay’tan. Această înţelegere va sfârşi prin a provoca un război galactic, purtat chiar până la porţile Assurului.

.

Epopeea „Sabia Zeilor” continuă în volumul al II-lea: Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi.

.

Această carte NU este o creaţie cu caracter religios!

.

Ordinea de citire a "Sabia zeilor":

—Eroi de Demult: Episodio 1x01 (o nuvelă)

—Sabia Zeilor

—Aici nu e loc pentru îngeri căzuţi

—Fructul interzis (în curând)

.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2018
April 1
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
498
Pages
PUBLISHER
Seraphim Press
SELLER
Anna Burroughs-Merrill
SIZE
2.8
MB

More Books by Anna Erishkigal

Other Books in This Series