Azerin sanakirja Azerin sanakirja

Azerin sanakirja

Aihepohjainen lähestyminen

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Tämä sanastokirja sisältää yli 3 000 azerinkielistä sanaa ja fraasia, jotka on ryhmitelty aiheittain. Näin voit valita helpommin, mitä haluat oppia ensin. Tämän lisäksi kirjan toinen puolisko sisältää kaksi hakemisto-osiota, joita voidaan käyttää perussanakirjoina sanojen löytämiseksi jommallakummalla kielellä. Kaikki kolme osaa yhdessä tekevät tästä kirjasta loistavan resurssin kaikentasoisille opiskelijoille.

Näin käytät tätä azerin kielen sanastokirjaa
Etkö ole varma, mistä aloittaa? Suosittelemme, että käyt ensin läpi kirjan ensimmäisen osan verbi-, adjektiivi- ja fraasiluvut. Näin saat erinomaisen pohjan lisäoppimiselle ja jo tarpeeksi azerin kielen sanastoa perusviestintään. Kirjan toisen puoliskon sanakirjoja voidaan käyttää aina tarvittaessa, kun haluat etsiä sanoja, joita kuulet kadulla tai joiden käännöksen haluat tietää, tai vain oppiaksesi uusia sanoja aakkosjärjestyksessä.

Loppukaneetti
Sanakirjoja on ollut olemassa vuosisatoja, ja kuten niin monet asiat, jotka ovat olleet olemassa jo jonkin aikaa, ne eivät ole kovin muodikkaita. Ne voivat vaikuttaa hieman tylsiltä, mutta ne toimivat tavallisesti erittäin hyvin. Yhdessä azerin kielen perussanakirjaosien kanssa tämä azerin kielen sanakirja on loistava resurssi, joka tukee sinua koko oppimisprosessin ajan. Se on erityisen kätevä, kun sinulla ei ole Internet-yhteyttä sanojen ja fraasien etsintään.

GENRE
Reference
RELEASED
2022
November 28
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.4
MB

More Books by Pinhok Languages

学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019
Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả
2019
学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效 学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
日语词汇书 日语词汇书
2019