Bane

    • $10.99
    • $10.99

Publisher Description

'Eerlijk gezegd de beste roman die L.J. tot nu toe heeft geschreven' – Bookgasms Book Blog
 

Roman 'Bane' Protsenko

Surfer. Blower. Oplichter, leugenaar, dief.
Het laatste dat ik over hem hoorde, was dat hij druk bezig was de rijken der aarde op te lichten en hun vrouwen te verleiden voor geld. En daarom ben ik op z'n zachtst gezegd nogal verbaasd dat hij ineens op mijn stoep staat en me om hulp vraagt. Wat me nog het meest verbaast, is dat hij er enigszins nederig uitziet. Hoe dan?
Weet je wat het is? Ik ben eigenlijk bezig met een boycott. Letterlijk, aangezien ik alle jongens uit mijn leven weer. En die boycott is eeuwigdurend.
Het probleem is dat Bane geen jongen is. Hij is een man en ik ben keihard aan het vallen voor zijn zilveren tong en zijn zoetgevooisde leugens.

Jesse Carter

Een ijskoude verschijning in een bloedheet lijf. Ik wist niet eens van haar bestaan af, tot er zo maar ineens een dikke, vette deal in mijn schoot belandde. Zij hoort bij die deal, een perfecte manier om wat tijd te verdrijven.
Ze is nevenschade, een middel om bij mijn doel te komen en een extraatje bij de overeenkomst die ik met haar oliebaron van een stiefvader sloot.
Wat Jesse Carter vooral is, is onwijs moeilijk te doorgronden. Wat zij niet weet, is dat ik een meester ben in het langzaam maar zeker openbreken van gesloten kluizen om bij de schat te komen.

GENRE
Romance
RELEASED
2023
January 14
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
470
Pages
PUBLISHER
Tinteling Romance
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
658.9
KB

More Books by Tinteling Romance

Other Books in This Series

2020
2020
2021
2021