Bengalsk Vokabularbok Bengalsk Vokabularbok

Bengalsk Vokabularbok

En Emnebasert Tilnærming

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 bengalske ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.

Hvordan brukes denne bengalske vokabularboken?
Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et bengalsk ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, bengalske ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.

Noen tanker til slutt:
Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende bengalske ordbøker er denne bengalske vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.

GENRE
Professional & Technical
RELEASED
2019
June 3
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Pinhok Languages
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.8
MB

More Books by Pinhok Languages

学习英语 - 快速 / 简单 / 高效 学习英语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient Learn Tagalog - Quick / Easy / Efficient
2019
스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로 스페인어 배우기 - 빠르게 / 쉽게 / 효율적으로
2019
Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả Học Tiếng Anh - Nhanh Chóng / Dễ Dàng / Hiệu Quả
2019
学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效 学习粤语 - 快速 / 简单 / 高效
2019
日语词汇书 日语词汇书
2019