Berlin noir trilogien

    • $30.99
    • $30.99

Publisher Description

Bernie Günther er etterhvert blitt en velkjent gjenomgangsfigur i Philip Kerrs mange kriminalromaner. Tre av disse er her samlet i ett bind: Marsfioler, Den bleke forbryter og Tysk rekviem. Handlingene foregår dels i Berlin etter at nazistene har tatt makten, forut for 2. verdenskrig, dels under krigen og til slutt i de første etterkrigsårene.

Günther er den Philip Marlow-aktige privatdetektiven med bakgrunn fra tysk politi som forsøker å livnære seg under ganske så spesielle forhold. Og hvordan oppspore potensielle forbrytere i et samfunn som er gjennomsyret av angiveri og umenneskelighet fra topp til bunn? 

Og merkverdig nok, med tanke på tidskoloritten, severer Kerr (og Günther) også en dose humor, om enn av det litt beske og småironiske slaget. 

De tre romanene som utgjør Berlin Noir har alle fått glitrende anmeldelser, med terningkast 5/6 over det hele. De ble gitt ut i Sverige i 2014, og ble nominert til beste ovesatte krim av Svenska Däkarakademien.

«... noe av det mest overbevisende researcharbeid jeg har sett på mange år, førsteklasses håndverk, litterært utfordrende og et mesterverk innenfor enhver sjanger eller ikke-sjanger» 

Ingvar Ambjørnsen, VG 6


Philip Kerr (59) er født og oppvokst i Skottland. Han har juridisk og filosofisk utdannelse og arbeidet i flere år i reklamebransjen. Kerr har skrevet en rekke romaner og barnebøker. Hans Berlin noir romaner er de tre første i en serie på 9 med privatetterforsker Bernie Günther som gjennomgangsfigur. Han er utgitt i en rekke land.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2015
March 1
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
896
Pages
PUBLISHER
Pegasus forlag as
SELLER
eBokNorden
SIZE
3
MB

More Books by Philip Kerr

1989
1994
2012
2017
2013
2016