Biecht van een Hotwife

    • $0.99
    • $0.99

Publisher Description

Ik kijk wel John. Speel er maar mee. Schaam je niet. Schaamte is niet nodig tussen echtgenoten. Toch?
Toe maar! Het windt mij ook op als ik je bezig zie.
Wat ik me afvraag … Hoe doe je het als je alleen thuis bent? Trek je er harder aan? Of doe je het net zoals nu? Zachtjes, traag, ritmisch. Met je tong uit je hete mond … Geeft het niet dat ik er eentje drink terwijl ik kijk?
Dat vind je niet erg toch? Ik mag ook wat.
Of wil je dat ik het overneem?
Als ik het van je overneem, dan kan ik mijn drankje ondertussen niet opdrinken. Dat vind jij niet erg, maar ik vind het zo lekker. Rum, limoen, cointreau. Heerlijk.
Weet je wat? Wil je dat ik iets opbiecht? Ik kan je gauw afrukken zodat ik tijd heb voor m’n drankje. Of ik biecht een geheim op terwijl jij aan jezelf rukt. Dan duurt het lekker lang en kan ik mijn drankje rustig opdrinken.
Wil je dat ik ruk? Of wil je een biecht?
Een biecht … ben je zeker? Het is een biecht van een meisje dat heel stout is geweest. Misschien is het toch beter dat ik je afruk?
De biecht gaat over die keer toen we ruzie hadden. Je had na het sporten een paar biertjes gedronken en had een ongeluk met onze auto. Dat weet je nog … dat weet ik.
Wil je nog steeds de biecht?
Of wil je dat ik je afruk?
We zijn toen een dag uit elkaar geweest. Ik ging ‘s avonds bij George.
Ja? Ik zie dat je weet welke richting het uitgaat.
Wil je dat ik je afruk? Of een biecht?
Je weet dat ik je toen bedroog. Dat heb ik al opgebiecht. Je was dubbel jaloers. Omdat ik je bedroog. En omdat George mijn advocaat wou zijn als het tot een scheiding kwam. George had ons verdedigd toen we ruzie hadden met de buren. Over die afgeknipte elektriciteitsdraad. Jij dacht dat je recht had op George. Maar ik had hem. Tweemaal.
Wat wil je? Nee, nu denk je dat de biecht geen biecht is omdat je het hele verhaal kent. Maar je kent het hele verhaal niet. Het hele verhaal is … interessanter.
Ik wil je de volledige waarheid vertellen.
Goed? Ik biecht. Dus moet jij jezelf behelpen.
Maar dat kan je. Ik weet dat je dat kan.
Dus … we hadden een zware ruzie … de auto zat zowat in de prak, doordat jij dronken was, terwijl jij me vorig jaar harde verwijten maakte voor dat kleine blutsje dat ik veroorzaakte.
Vrouwen kunnen niet rijden, hé?

Charlie Hedo is goed. Dat zegt hij zelf. Maar lezer Kees zegt het ook: "Ik vond het gepast hierbij je een compliment te sturen omdat je boeken altijd wel iets verrassends hebben en - misschien hier en daar een kleine en toelaatbare uitzondering - nooit zomaar plat zijn." En lezer Kees is een van de beste lezers van Nederland en Vlaanderen. Zeg dat Charlie Hedo het gezegd heeft.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2019
February 6
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
18
Pages
PUBLISHER
Charlie
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
130.4
KB

More Books by Charlie Hedo

2018
2019
2019
2019
2017
2017

Other Books in This Series

2019
2019
2020
2020
2020
2020