Bogáncsméz Bogáncsméz

Bogáncsméz

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

Veronika Mörk tizenhét éves, anyja tengerparti panziójában dolgozik unokatestvérével, Francie-val együtt. Francie színésznő akar lenni, Veronika háziasszonyképző iskolába készül. Csakhogy 1955 augusztusában, amikor extrém hőség tombol Svédországban, és a panziót megszállják a méhek, a húszéves, szobrásznak készülő Bo személyében váratlanul bekopogtat a kaland - és a szerelem. Az unokatestvérek vetélytársak lesznek, és a háziasszonyképző már nem is tűnik olyan csábító jövőképnek.

Ebba Lindqvist nemrég még Svédország legsikeresebb párkapcsolati tanácsadója volt, saját talkshow-val és számos nagy sikerű könyvvel. De amikor házassága egy hirtelen fellángolt romantikus szerelem miatt véget ér, majd rövidesen a szerelem is ellobban, Ebba élete összeomlik. Elveszíti a munkáját is: ugyan ki kérne párkapcsolati tanácsot a botrányos válásától meggyötört, magányos és elhagyatott coachtól, ha a saját életét sem tudja kézben tartani?

A két nő élete összekapcsolódik, amikor Ebba 2019-ben interjút akar készíteni az idős Veronikával hatvan évig tartó, boldog házasságáról, de az interjú újra és újra kisiklik: Veronika nem a házasságáról mesél Ebbának, hanem fiatalkori szerelméről. Ebba nyomozni kezd, és ezzel a két nő élete gyökeresen és visszavonhatatlanul megváltozik.

A Bogáncsméz Sara Paborn hatodik, nagy sikert aratott regénye, amelyet egy év alatt tizenkét országban adtak ki szerte a világon.

GENRE
Romance
RELEASED
2022
May 31
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
352
Pages
PUBLISHER
Alexandra Kiadó
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
1.7
MB

More Books by Sara Paborn

Beim Morden bitte langsam vorgehen Beim Morden bitte langsam vorgehen
2018
Der Sommer der Distelblüten Der Sommer der Distelblüten
2023
Svartstick Svartstick
2023
Miel de verano Miel de verano
2021
Miele di cardo selvatico Miele di cardo selvatico
2021
Änkorna på Österlen. Stormen Änkorna på Österlen. Stormen
2020