Bogsamlingen fra Hogwarts-biblioteket

J.K. Rowling and Others
    • $15.99
    • $15.99

Publisher Description

Som alle fans af Harry Potter-historierne ved, så er hylderne i Hogwarts-biblioteket fyldt med alle mulige fascinerende bøger. Der er især tre, du måske har hørt omtalt af... visse Hogwarts-elever, og som du kan tilføje til din egen samling.

Fantastiske skabninger og hvor de findes af den verdensberømte Newt Scamander, har været en fast lærebog på Hogwarts Skole for Heksekunst og Troldmandsskab siden udgivelsen, er en sjov og fascinerende guide til magiske væsner og en uundværlig introduktion til troldmandsverdenens magiske skabninger.

Quidditch gennem tiderne er en omfattende guide til troldmandsverdenens yndlingssport. Uanset, om du er en garvet fan eller nybegynder, vil du være i godt selskab med denne særlige bog fra Hogwarts Bibliotek.

Endelig er Barden Beedles eventyr en samling populære eventyr skrevet til unge hekse og troldmænd, og lige så kendte blandt Hogwarts-elever som 'Tornerose' og 'Askepot' er for os.

Så hvis du trænger til lidt mere magi efter at have læst Harry Potter-historierne, er bøgerne fra Hogwarts-biblioteket præcis det, du leder efter. Og nu kan du nyde alle tre i denne etbindsudgave: Bogsamlingen fra Hogwarts-biblioteket.

Comic Relief driftsnavnet for Charity Projects, er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med velgørenhedsnumrene 326568 (England/Wales) og SC039730 (Skotland). Lumos Foundation er en registreret velgørenhedsorganisation i Storbritannien med nummeret 1112575 (England/Wales) og i USA (EIN 47-2301085). Begge organisationer arbejder i hele Storbritannien og globalt med at hjælpe børn og unge med at få et bedre liv. 15 % af provenuet* modtaget af Pottermore Limited fra Fantastiske skabninger og Quidditch gennem tiderne-e-bøgerne vil blive stillet til rådighed for velgørende organisationer og vil blive delt med 20 % til Comic Relief og 80 % til Lumos Foundation. Mindst 90 % af provenuet* modtaget af Pottermore Limited fra Barton Beedles eventyr-ebogen vil blive gjort tilgængelig af udgiveren til Lumos Foundation.

*Udbytte betyder kontantprisen eller kontantækvivalent pris minus salgsafgifter.

GENRE
Young Adult
RELEASED
2023
April 24
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Pottermore Publishing
SELLER
Pottermore Limited
SIZE
9.1
MB
AUDIENCE
Third Grade

More Books by J.K. Rowling, Newt Scamander, Kennilworthy Whisp & Hanna Lützen

2015
2015
2015
2015
2015
2015