• $1.99

Publisher Description

Det støvete gårdstunet hos tante Gudrun så ut akkurat som jeg husket det fra lange, late skoleferier. Som om tiden hadde stått stille. Slentrende mot meg fra fjøset kom en skjorteløs, velbygd kjempe av en kar i grønne gummistøvler. Erlend? Javisst var det Erlend! Det strømmet på med minner om lange dager på fjellet med sauesanking og smaken av søte blåbær rett fra tua. Jøss, det var lenge siden. Men tiden hadde gjordt sitt her også. Den spinkle guttungen fra nabogården hadde vokst opp og blitt en mann.

«Velkommen til gårds, Elin! Lenge siden sist.»

Ja visst. Med blikket flakkende mellom sjøgrønne, granskende øyne og en naken, sterk overkropp, fikk jeg bare mumlet frem et «Hei, Erlend». Til min overraskelse merket jeg at han var fristende.

Hva kommer å skje mellom Erlend og meg?

Les også Brunst.Siden 1984 har Cupido hver måned utgitt et magasin spekket med sexy historier og opplysende artikler med nyttig viten om seksualitet og nytelse uten fordømmelse eller skam. Alle er velkomne i Cupidos univers, og alle er representert. Leserne har selv skrevet novellene i bladet, og de vil garantert gi deg røde kinn. Hverdagens sexliv er alt annet enn ordinært når Cupidos lesere tar tak i det hele og leverer historier fulle av glede, lekenhet og nytelse.

GENRE
Romance
RELEASED
2021
November 2
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
16
Pages
PUBLISHER
Saga Egmont International
SELLER
Lindhardt og Ringhof Forlag AS
SIZE
281.3
KB

More Books by Cupido