• $8.99

Publisher Description

Din calm se naşte puterea! Antrenamentul autosugestiv poate fi învăţat de fiecare om. Antrenamentul autosugestiv şi psihocibernetica sînt metode foarte bune pentru relaxare şi concentrare, pentru copii şi adulţi. Dacă doriţi să trăiţi o viaţă plină de succes, sănătoasă şi fericită, atunci devine antrenamentul autosugestiv instruirea de bază. E potrivit pentru copii deja de la vîrsta de 6 ani şi ajută o viaţă întreagă de a păstra calm şi concentrare la fiecare problemă. Cu antrenamentul autosugestiv puteţi să deveniţi şi să rămîneţi sănătoşi pînă la andînci bătrîneţi.

Prin psihocibernetică puteţi activa propriile voastre puteri ascunse a sufletului. Învăţaţi să vă construiţi o viaţă plină de succes cu mai multe bucurii din propriile puteri. AT (antrenamentul autosugestiv) vă ajută la educaţie, învăţat şi datorită unei concentrări mai bune veţi promova cu mai mult succes examenele.

Continuarea antrenamentului se poate face cu următoarele CD – uri. Textul original al 3 CD-uri incluse în cartea în traducere română. 

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2016
December 7
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
120
Pages
PUBLISHER
Kyborg Institut & Verlag
SELLER
ALKE GMBH SPIRITUELLE KUNST & MAGIE
SIZE
4
MB

More Books by D. Harald Alke