• $11.99

Publisher Description

A en Charlie Bucket li encanta la xocolata.
I el senyor Willy Wonka, l’inventor més meravellós del món, vol obrir les portes de la seva increïble fàbrica de xocolata a cinc nens afortunats.
És el millor premi de la seva vida! Llamins interminables, dolços esponjosos i un riu de xocolata fosa l’esperen… En Charlie només necessita una butlleta d’or i totes aquestes delícies podrien ser seves.

Roald Dahl
Va ser espia, pilot de combat durant la guerra, historiador de la xocolata i inventor mèdic. També és l’autor de Charlie i la fàbrica de xocolata, Matilda, El gran amic gegant i moltes més històries brillants. Avui dia continua sent el contista número 1 del món.
Quentin Blake
És un dels il·lustradors més estimats i exitosos de la Gran Bretanya. Va publicar el seu primer dibuix quan tenia setze anys, i ha escrit i il·lustrat molts dels seus propis llibres, així com els de Roald Dahl. També va ensenyar durant més de vint anys al Royal College of Art. El 1999 va rebre el primer premi Children’s Laureate i el 2005 va ser inscrit a la Llista d’Honor britànica pels seus serveis a la literatura infantil.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2016
April 1
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
160
Pages
PUBLISHER
La Magrana
SELLER
RBA LIBROS, S.A.
SIZE
18.8
MB

More Books by Roald Dahl