Cu gandul la Kate Cu gandul la Kate

Cu gandul la Kate

    • $3.99
    • $3.99

Publisher Description

„SERIA FAMILIA STANISLASKI”
Kate Stanislaki Kimball, fiica Natashei, a devenit o balerină de succes, așa cum și-a dorit mama ei. Însă la 25 de ani, când își dă seama că dorul de casă este mai puternic decât orice, întoarce fără ezitare spatele strălucirii scenei și faimei și decide să revină în micul orășel natal pentru a-și deschide o școală de balet.
Singurul loc potrivit pentru a-și pune în practică visul este o clădire dărăpănată, care are mare nevoie de reparații. Și singurul om potrivit pentru asta este Brody O’Connell, antreprenorul surprinzător de fascinant pe care îl angajează pentru renovare. Kate este imediat atrasă de acest bărbat dur, și până a se îndrăgosti de el și de fiul lui nu mai este decât un pas.
Dar Brody este decis să reziste farmecului pe care Kate îl exercită asupra lui atât de ușor. În definitiv, Kate este o tânără răsfățată, care ar putea să decidă oricând să se întoarcă la dansul profesionist. Iar el nu poate permite ca viața fiului său Jack să mai fie dată peste cap.
Când în cele din urmă Jack îi cere mâna lui Kate în numele tatălui său, Kate este fermecată și decide că a venit timpul să-l înfrunte pe Brody și să-i ceară să accepte că le este dat să fie împreună, în ciuda încăpățânării lui. Dar va putea rațiunea să fie mai puternică decât inima, când fiecare fibră din trupul lui Brody tânjește să fie alături de Kate?

GENRE
Romance
RELEASED
2017
May 12
LANGUAGE
RO
Romanian
LENGTH
240
Pages
PUBLISHER
Litera Media Group
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2
MB

More Books by Nora Roberts

The Liar The Liar
2015
Whiskey Beach Whiskey Beach
2013
The Witness The Witness
2012
The Next Always The Next Always
2011
The Perfect Hope The Perfect Hope
2012
The Last Boyfriend The Last Boyfriend
2012

Customers Also Bought

In sfarsit, iubirea In sfarsit, iubirea
2019
O vesnicie si o zi O vesnicie si o zi
2019
Flacăra pasiunii Flacăra pasiunii
2019
Trebuia sa fii tu Trebuia sa fii tu
2017
Din dragoste pentru Pete Din dragoste pentru Pete
2018
Invata sa visezi Invata sa visezi
2018