Dans met me

Publisher Description

Lily de Wit loopt stage op het Thorbecke College voor haar studie aan het conservatorium. Zingen en dansen zijn haar grote passie en de school
heeft haar speciaal gevraagd om een musical te organiseren met leerlingen uit allerlei klassen. Als zesdeklasser Christiano Gomez haar leven binnenstapt en een glansrol krijgt in haar musical, voorziet ze grote problemen met deze jongen, die de rebel van de school is. Met zijn lange haar, lichaam vol tattoos, uitdagende houding en negentien levensjaren is hij slecht nieuws voor elke beginnende docent die nog niet zo zeker van haar zaak is. Maar dat blijkt niet haar grootste probleem te zijn. Lily heeft er meer moeite mee dat Chris haar duidelijk wel ziet zitten... en wil versieren. Hoe moet ze zich staande houden tijdens haar stage als de jongen die ze moet lesgeven haar hoofd meer op hol brengt dan haar eigen vaste vriend? 

Een nieuw romantisch verhaal dat zich afspeelt op het Thorbecke College. 'Dans met me' is geheel los te lezen van de andere verhalen van Lizzie van den Ham.

GENRE
Romance
RELEASED
2020
November 18
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
73
Pages
PUBLISHER
Dutch Venture Publishing
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
309
KB

More Books by Lizzie van den Ham

2015
2017
2017
2015
2018
2018

Other Books in This Series

2020
2020