De allerliefste wens van Beer

Publisher Description

De boek bevat een verhaal uit het grote voorleesboek 'Grote Beer en Kleine Bever, vrienden voor altijd!'Sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2018: Vriendschap.Beer en Bever zien elkaar elke dag. Beer houdt van lekker eten en lang slapen. Bever houdt van actie! Hij doet graag een wedstrijdje, klimt in een boom of bouwt een hut.


In "De allerliefste wens van Beer" maakt Beer zich zorgen over zijn verjaardag. Weet Bever wel wat hij graag wil hebben?


Ineke van Nispen Boekhandel Van Kemenade&Hollaers: “Vlot leesbare verhaaltjes over alledaagse dingen geschikt voor kleuters vanaf een jaar of drie.’Biblion: Grote Beer en Kleine Bever wonen in het bos en zijn de allerbeste vrienden. Ze spelen vaak samen, helpen elkaar en ontdekken samen de wereld. Zo probeert Beer te helpen als Bever wil leren duiken, zien ze samen het nieuwe sterrenbeeld Kleine Bever (vlak naast Grote Beer), gaat Bever met de mode mee en helpt hij Beer als die zich ongelukkig voelt en troost Beer de Bever als hij uit logeren gaat.
In twaalf korte verhalen wordt de hechte vriendschap tussen twee heel verschillende dieren geschetst in allerlei kleine gebeurtenissen.
De onderwerpen zijn herkenbaar, ze passen goed in de belevingswereld van kinderen en zullen hen zeker aanspreken. De schrijfstijl is hedendaags en vlot.
De paginagrote, kleurrijke illustraties sluiten mooi bij de verhalen aan en bieden kinderen veel om naar te kijken. Mooi verzorgde uitgave waarbij op de linkerpagina steeds een grote, sfeervolle illustratie staat en op de rechterpagina de tekst.

De verhalen werden ooit voorgelezen bij Sesamstraat; achttien verschenen samen in 2008 onder de titel 'Beer en Bever'. Deze twaalf vormen een selectie daaruit en zijn opnieuw bewerkt.
Op de site van rianvisser.nl zijn een gratis digibordles en toneeltekst te vinden. Sluit aan bij het thema van Kinderboekenweek 2018.
Om voor te lezen vanaf ca. 4 jaar.
Thema Kinderboekenweek 2018.

GENRE
Kids
RELEASED
2014
October 17
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
7
Pages
PUBLISHER
Books2download
SELLER
A D Visser
SIZE
1.5
MB

More Books by Rian Visser & Gertie Jaquet

2014
2014
2014
2014
2014
2014

Customers Also Bought

2014
2014
2011
2014
2014
2012