De Verwoeste Stad

    • $3.99
    • $3.99

Publisher Description

Dramatische, personage-gedreven epische fantasie met een bespelen van horror en humor, voor volwassenen.


De goden uitdagen is hun toorn uit te nodigen. Dus het is geschreven van Lachyla, de verwoeste stad, in de Codex van de Leeftijden. Maar wie leest codices? En wie gelooft de grote verhalen van de verhalenvertellers echt?


Dagra doet het. Als het een verhaal over de goden is - zelfs een dode god - gelooft hij elk woord. Wanneer zijn vrijbuitersgilde een contract wordt aangeboden om de Dode landen over te steken en een begrafenisjuweel in de crypten van de Verwoeste Stad te vinden, wil Dagra er geen deel van uitmaken. Zijn metgezellen zijn niet ontmoedigd door de legende; voor hen is de onscherpe kloof tussen de levenden en de doden bijgelovige onzin. Het voltooien van het contract zou de foute reputatie van hun gilde een broodnodige boost geven en hen de premie van hun leven garanderen. Ze gaan, met of zonder hem. Verscheurd tussen de overtuigingen van zijn overtuigingen en het belang van zijn vriendschappen, reist Dagra met tegenzin in het goddeloze gebied op zoek naar de legendarische stad. Maar de Deadlands zijn slechts de eerste uitdaging.


De vrijbuiters onthullen een eeuwenoud bedrog wanneer ze ontdekken dat Lachyla's gemene zaad veel donkerder is dan zijn legende, dat de waarheid voor altijd onverteld moet blijven of de mensheid dreigt te storten in een eeuwige nachtmerrie. Vastgebonden op de weerhaken van de ziekte, staat Dagra voor de moeilijkste keuze in zijn leven ... en voor zijn dood.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2019
October 7
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
979
Pages
PUBLISHER
Tektime
SELLER
PublishDrive Inc.
SIZE
2.1
MB

More Books by Scott Kaelen

2015
2015
2015
2019
2019
2019