Den bleke forbryter Den bleke forbryter
Book 2 - Bernie Günther

Den bleke forbryter

    • $28.99
    • $28.99

Publisher Description

Bernie Günther er etterhvert blitt en velkjent gjenomgangsfigur i Philip Kerrs mange kriminalromaner. Den bleke forbryter er bok nummer 2 der den hardkokte Philip Marlow aktige politietterforskeren Bernie Günther med bakgrunn fra tysk politi, forsøker å livnære seg under ganske så spesielle forhold. Og hvordan oppspore potensielle forbrytere i et samfunn som er gjennomsyret av angiveri og umenneskelighet fra topp til bunn? 

I Den bleke forbryter etterforsker Bernie forsvinningen av unge, blonde tyske jenter. Det bringer ham i kontakt med toppene i Nazi-Tyskland og konfrontasjoner han bare såvidt slipper unna.

Og kanskje litt overraskende med tanke på tidskoloritten, severer Kerr (og Günther) også en dose humor, om enn av det litt beske og småironiske slaget. 

«... noe av det mest overbevisende researcharbeid jeg har sett på mange år, førsteklasses håndverk, litterært utfordrende og et mesterverk innenfor enhver sjanger eller ikke-sjanger» 

Ingvar Ambjørnsen, VG 6


Philip Kerr (59) er født og oppvokst i Skottland. Han har juridisk og filosofisk utdannelse og arbeidet i flere år i reklamebransjen. Kerr har skrevet en rekke romaner og barnebøker. Den bleke forbryter er den andre i en serie på 9 med privatetterforsker Bernie Günther som gjennomgangsfigur.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2015
March 1
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
296
Pages
PUBLISHER
Pegasus forlag as
SELLER
eBokNorden
SIZE
1.6
MB

More Books by Philip Kerr

March Violets March Violets
1989
Berlin Noir Berlin Noir
1994
Prague Fatale Prague Fatale
2012
Prussian Blue Prussian Blue
2017
A Man Without Breath A Man Without Breath
2013
The Other Side of Silence The Other Side of Silence
2016

Other Books in This Series

Et tysk rekviem Et tysk rekviem
2015
Det ene fra det andre Det ene fra det andre
2016
Marsfioler Marsfioler
2015