Den usynlige Ivan Isaenko

    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

På Hospitalet For Alvorligt Syge Børn i Mazyr i Hviderusland afleveres de uhelbredeligt syge og misdannede børn, der stadig fødes efter katastrofen i Tjernobyl. Derved bliver de usynlige for en verden, der helst vil glemme dem. Her har Ivan Isaenko henslæbt alle sine sytten år. Hans krop er ødelagt, men hans hjerne fejler ingenting; den er skarp som en ragekniv. Ivan Isaenko aflæser alting omkring sig med en skræmmende klar indsigt. Han kaster sig over  alle de bøger, han kan få sine tre fingre i og gennemfører de besværlige daglige rutiner med snilde og overmenneskelig udholdenhed. 


Lige indtil Polina ankommer. Hun har leukæmi, hun er irriterende, hun stjæler hans bøger og forstyrrer hans rutiner. Men det værste er, at hun får ham til at føle noget. Han har holdt ud, fordi han aldrig har ønsket sig noget. Nu ønsker han sig brændende, at Polina skal leve. 


Med denne stærke og uforglemmelige roman har Scott Stambach givet stemme til et ’tjernobylbarn’, der imod alle odds både finder kærligheden og sig selv. Og den stemme lyder ikke som noget andet, man har læst.

GENRE
Romance
RELEASED
2017
January 17
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
368
Pages
PUBLISHER
Politikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
1.2
MB

More Books by Scott Stambach

2016
2017
2019