• $15.99

Publisher Description

Wanneer de familie Bergamot naar New York verhuist lacht het leven hen toe. Richard heeft een droombaan aan de universiteit, zijn vrouw Liz kan zich na jaren hard werken gaan richten op de verzorging van haar kinderen, hun zoon Jake maakt meteen vrienden op zijn elite school en ook hun jongste dochter Coco vindt snel haar draai. Ze zijn een personificatie van de American Dream. Maar schijn bedriegt.

Jake ontvangt een expliciete video per e-mail van een jongere aanbidster, die hij de avond ervoor op een feestje heeft afgewezen. Geschokt, verbaasd, maar ook gevleid stuurt hij de e-mail naar een vriend, die hem vervolgens weer naar een andere vriend stuurt, die hem weer doorstuurt. Binnen een paar uur heeft iedereen op school, in de stad en hebben velen over de wereld de video gezien.
Het schandaal dat dit veroorzaakt tast het gevoel van veiligheid, identiteit en uiteindelijk ook het geluk van de Bergamots aan.

Dit mooie leven brengt interessante vraagstukken aan het licht over privacy, anonimiteit, schaamte en verantwoordelijkheid.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2012
April 5
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
282
Pages
PUBLISHER
AmboAnthos
SELLER
Veen Bosch & Keuning Uitgeversgroep b.v.
SIZE
256.9
KB

More Books by Helen Schulman

2011
2018
2015