• $7.99

Publisher Description

Deze e-reisgids brengt de lezer naar Werelderfgoed Doñana, het groene paradijs onder Sevilla. De auteurs zijn trots op deze zeer uitgebreide verkenning van het bijzondere Zuid-Spaanse natuurpark. Ze durven wel te zeggen ongeëvenaard uitgebreid, want nergens in het Nederlands taalgebied zul je meer tekst en beeld vinden over Doñana.

OP VISITE BIJ DE LYNX
Zo ga je op visite bij de lynx, de keizerarend en zwermen ooievaars. Ook ga je mee op bussafari in het hart van Parque Nacional de Doñana. Het geheel wordt begeleid met vele prachtige fotoʼs, kaarten en een film. Uiteraard is het hart van Doñana, het bedevaartsoord El Rocío, beschreven en bekeken.

MIX VAN NATUUR EN BADPLAATSEN
Daarnaast zijn de natuurgebieden rondom het nationale park bezocht zoals Dehesa de Abajo, Pinares de Aznalcázar en het duingebied Acantilado del Asperillo. Ook de badplaatsen Mazagón en Matalascañas hebben een eigen hoofdstuk gekregen. Aandacht hebben de auteurs voor de vernietigende bosbrand van 2017 en het voorzichtige herstel erna.

MAANDEN DURENDE REIS
Dit boek is het resultaat van een maanden durende reis langs en in het groene hart van Costa de la Luz. Het is een echt kijk- en leesboek geworden, net als hun eerder verschenen e-reisgidsen over Costa de la Luz Zuid en Costa de la Luz Noord.

LOVENDE RECENSIE
Eerder schreef NKC Kampeerauto (nr 7 - 2018) over Costa de la Luz Zuid: 'Het resultaat van deze camperreis is vijfhonderd pagina's vakantieplezier, talloze foto's en tientallen informatieve kaarten.'

Meer informatie kun je vinden op de blog: https://campersmuikjegaatlos.nl

GENRE
Travel & Adventure
RELEASED
2019
January 15
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
147
Pages
PUBLISHER
Casa2Media
SELLER
W Devenijns
SIZE
111
MB

More Books by Walter Devenijns & Janine Stougie