• $9.99

Publisher Description

Året er 2008. Jende og Neni Jonga er immigreret fra Cameroun med deres 6-årige søn og er nu bosat i Harlem. De kan dårligt tro deres held, da Jende bliver ansat som chauffør for Clark Edwards, der har en høj stilling hos Lehman Brothers. Clark går heldigvis mere op i diskretion end i at se Jendes papirer. Da Clarks kone, Cindy, hyrer Neni som husholderske, føler Jende og Neni, at deres lykke er gjort. Endelig tør de tro på deres drøm om en lysere fremtid i USA.    


Som chauffør og husholderske bliver Jende og Neni tilskuere til livet på første klasse i New York – et liv der står i diametralmodsætning til deres eget. Men de bliver også vidner til et glamourøst ægteskab, der slår revner, og en familie, der langsomt går i opløsning. Samtidig er de to familiers skæbner vævet uløseligt sammen, og da Lehman Brothers kollapser, flytter uvisheden permanent ind hos Jende og Neni, som får sværere ved at bevare håbet – og drømmene. 


Jende og Neni er desperate efter at bevare Jendes job, der bliver mere og mere usikkert dag for dag, og de forsøger derfor at beskytte Clark og Cindy fra visse sandheder, selvom det betyder, at deres eget ægteskab sættes på spil. På et tidspunkt er Jende og Neni tvunget til at tage et umuligt valg. 


“As a dissection of the American Dream, Imbolo Mbue’s first novel is savage and compassionate in all the right places.”—The New York Times

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2017
October 13
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
455
Pages
PUBLISHER
Hr. Ferdinand
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
1.6
MB

More Books by Imbolo Mbue