EEN CURSUS IN WONDEREN

    • $9.99
    • $9.99

Publisher Description

“Een Cursus in Wonderen” is een complete zelfstudie spirituele gedachten systeem. Als een drie-volume curriculum bestaat uit een "Tekstboek," "Werkboek," en "Handboek voor Leraren," leert dat de weg naar universele liefde en vrede door vergevingsgezind anderen. De cursus richt zich dus op het helen van relaties en waardoor ze heilig.

De "Tekstboek" presenteert de theorie van de cursus en heeft ingebouwd in zijn studie van de ontwikkeling van de ervaring van vergeving, dat is de Cursus doel voor de student.

De "Werkboek" omvat 365 lessen, één voor elke dag van het jaar. Het begint het proces van het veranderen van de student geest en perceptie, hoewel het niet de bedoeling is om je leren einde te brengen.

Het "Handboek voor Leraren" is geschreven in vraag-en-antwoord-vorm en geeft antwoorden op enkele van de meest waarschijnlijke vragen een student zou kunnen vragen.

Ook inbegrepen zijn Aanvullingen op de Cursus: "Psychotherapie: Doel, Proces en Praktijk” en “Het Lied van Het Gebied: Gebed, Vergeving, Genezing.”

GENRE
Health, Mind & Body
RELEASED
2017
October 24
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
2,374
Pages
PUBLISHER
Foundation for Inner Peace
SELLER
Foundation for Inner Peace
SIZE
1.7
MB

More Books by Dr. Helen Schucman (Scribe)

2020
1992
2015
2009
2020