• $2.99

Publisher Description

El Tap fa tonteries per cridar l’atenció però els Tinatons tenen pressa per anar a l’escola, i ni els gats ni el gos hi estàn interessats. 

Quan els amics se’n van,  el Tap surt darrera i se’n va.

Quan els amics arriben no el troben i cadescún pensa, a la seva manera, on haurà anat? Què li haurà passat? O, per què haurà marxat?


La col·lecció ELS TINATONS


Aquests contes en format ebook s’adrecen als petits lectors de 5 i 6 anys que donen el primer pas al món de la lectura. Cada il·lustració s’acompanya d’un text molt breu en lletra d’impremta. 


A la col·lecció “Els Tinatons” hi trobareu un grup de nens i nenes que al mateix temps que conviuen i juguen, també imaginen, viatgen, i descobreixen el món que els envolta. L’univers dels personatges s’amplia respecte a la col·lecció anterior (“Nil i els seus ninots”) amb històries que ballen entre la realitat i la fantasia i exploren el valor de l’amistat, la curiositat pels fenòmens naturals, l’empatia amb els animals, l’emoció de compartir un descobriment… aventures plenes d’emocions, valors i actituds solidàries. 


Pia Vilarrubias s’inicia en la il·lustració a principis de 1970 amb ocasió d’una llarga estada a Ginebra que li permet ampliar la seva formació a l’Institut Jean-Jacques Rousseau. A l’escola adjunta “École Maternelle Maison des Petits” de Ginebra es posa en contacte amb les corrents psico-pedagògiques més innovadores del moment.  El pensament de Jean Piaget li aportarà una nova mirada sobre la manera d’entendre l’educació i l’ofici de mestra.


És llavors que uneix la seva doble vocació de dibuixant i pedagoga en la creació d’una col·lecció de curtes històries dibuixades, que, a manera de metàfores, permeten connectar petits i grans amb situacions afectives i de descoberta pròpies del món infantil. 50 històries publicades fins ara.

GENRE
Kids
RELEASED
2019
January 16
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
19
Pages
PUBLISHER
Edittionarius SL
SELLER
EDITTIONARIUS SL
SIZE
5.8
MB

More Books by Pia Vilarrubias

Other Books in This Series