• $1.99

Publisher Description

Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip---


No et perdis la primera aventura d’en Booqui! L’ebook original ha estat més d’un any en el top100 dels ebooks infantils més descarregats a iBooks. 


Aquesta és la primera aventura d’en Booqui i dels seus amics a la Terra de les Grans Pastanagues. La cuina d’en Booqui va a tot gas però falta una cosa essencial per la seva famosa sopa…


Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.
L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.

TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.

Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.

Descobreix més a http://www.toptaptip.com

GENRE
Kids
RELEASED
2014
December 1
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
34
Pages
PUBLISHER
TopTapTip
SELLER
Booqlab, SL
SIZE
11.6
MB

More Books by Alfons Freire

Other Books in This Series