• $1.99

Publisher Description

Si t'agrada en Booqui i la resta de la colla, ara pots tenir les seves samarretes, fundes i altres objectes seus. Aquí: http://www.redbubble.com/people/toptaptip---


L’esquiroleta Fabi és una gran cuinera i la seva especialitat son els pastissos! En Booqui i la Quiboo li donaran un cop de mà en una història una mica accidentada.


Aquesta és la sisena aventura d’en Booqui i la Quiboo, una col·lecció d’ebooks infantils que ha estat número 1 a Espanya i que fa més d’un any que està en el top100 de les llibreries iBooks de Llatinoamérica. 


Un llibre digital infantil divertit, escrit i il·lustrat per l’Alfons Freire i produït per booqlab per a TopTapTip.
L’Alfons Freire, fa moltes coses: és escriptor, il·lustrador, i també un dissenyador editorial, editor, pintor i filòsof que viu a Barcelona. Porta més de 20 anys en la indústria editorial, donant serveis editorials, majoritàriament de disseny i direcció d’art de llibres complexes.


TopTapTip és un projecte editorial dedicat a la publicació d’ebooks infantils, tant nous com ja publicats en el passat. Creiem en un procés editorial cooperatiu i divertit que respecti les idees originals dels autors mentre les aprofita en el nou entorn digital. Unim la lectura als jocs i a la tasca pedagògica en ebooks i apps interactives i multimèdia, plenes de colors i alegria.

Publiquem en anglès, castellà, català, japonès i, probablement, en altres idiomes en un futur no gaire llunyà.


Descobreix més a http://www.toptaptip.com

GENRE
Kids
RELEASED
2014
December 1
LANGUAGE
CA
Catalan
LENGTH
42
Pages
PUBLISHER
TopTapTip
SELLER
Booqlab, SL
SIZE
15.2
MB

More Books by Alfons Freire

Other Books in This Series