En familj som andra

hur jag upptäckte att jag hade 35 syskon

    • $20.99
    • $20.99

Publisher Description

"Denna vackra, varma och roliga bok är ett vittnesmål om mänskligt motstånd, förlåtelse och humor." The Times

"En fängslande debut." People Magazine

Vad innebär det att ha "en familj som andra" och hur får man en sådan? Chrysta Biltons karismatiska och översvallande mamma Debra längtade efter barn. Som lesbisk kvinna i Kalifornien på 1980-talet hade hon dock få alternativ. Men en dag, då hon satt hos frisören i Beverly Hills, mötte hon en man och hon visste på en gång att det var honom hon hade letat efter. Jeffrey Harrison var snygg, sportig, konstnärlig och kom från en välordnad familj, han framstod helt enkelt som den perfekta spermadonatorn.

Efter en muntlig överenskommelse, några tusen i kontanter och ett par sprut i ett inseminationskit var Debra gravid. Under de följande åren brukade Jeffrey besöka familjen – som så småningom också kom att inbegripa en lillasyster – regelbundet. Men hur mycket visste egentligen Debra om mannen hon hade valt som pappa till sina döttrar? Som ensamstående mamma slets hon mellan ett stort behov av självständighet och ett ständigt sug efter nya kvinnor, alkohol, droger och adrenalinkicken hon fick av snabba pengar. Dessutom hade hon sina egna hemligheter.

Det var inte förrän Chrysta blev vuxen som hon insåg hur mycket föräldrarna hade dolt för sina döttrar – och för varandra. Hemligheter som skulle få stora konsekvenser, inte bara för Debra, Chrysta och hennes syster utan för flera intet ont anande familjer över hela USA. Och efter att ha längat så länge efter att ha en familj som andra tvingas Chrysta konfrontera den komplexa sanningen.

GENRE
Biographies & Memoirs
RELEASED
2023
May 22
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
366
Pages
PUBLISHER
Norstedts
SELLER
Norstedts Forlagsgrupp AB
SIZE
1.2
MB

More Books by Chrysta Bilton