En stille ild En stille ild
Berlin Noir

En stille ild

    • $16.99
    • $16.99

Publisher Description

Bernie Gunther, Berlins mest hårdkogte privatdetektiv, ankommer til Buenos Aires under dække af at være flygtet naziforbryder. Han er det oplagte valg til at opspore en morder, hvis metode leder tankerne hen på grusomheder begået i det nazistiske Tyskland – og på en sag, som det ikke lykkedes ham at opklare, da han var politimand længe før krigen. Gunther er således topmotiveret, men hans rygte som opdager er løbet i forvejen, og han har i det hele taget problemer, for i de nazistiske miljøer i Buenos Aires opdager han langt mere, end han selv – eller politiet – har lyst til at vide.


EN STILLE ILD viser den rå virkelighed i Argentina anno 1950 og en privatdetektiv, der har været med hele vejen fra førkrigstiden i første bind af Berlin Noir-trilogien og gennem det efterkrigshærgede Tyskland i DET ENE FRA DET ANDET. Virkelige personer og hændelser væves også i EN STILLE ILD sammen med fiktive i et præcist og uhyggeligt tidsbillede.
PHILIP KERR (f. 1956) har skrevet spændingsbøger i stort set alle genrer fra science fiction til politiske thrillere og hårdkogte politiromaner. Han er bedst kendt for sin Berlin Noir-­serie, som foreløbig tæller ti bind. Det niende, En mand uden åndedræt, modtog i 2014 Det Danske ­Kriminalakademis Palle ­Rosenkrantz-pris for BEDSTE KRIMINALROMAN PÅ DANSK, og ­serien er for længst anerkendt som et hovedværk i kriminallitteraturen.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2016
October 6
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
400
Pages
PUBLISHER
Forlaget Modtryk
SELLER
eBokNorden
SIZE
1.2
MB

More Books by Philip Kerr

March Violets March Violets
1989
Berlin Noir Berlin Noir
1994
Prague Fatale Prague Fatale
2012
Prussian Blue Prussian Blue
2017
A Man Without Breath A Man Without Breath
2013
The Other Side of Silence The Other Side of Silence
2016

Other Books in This Series

Om døde ej opstår Om døde ej opstår
2015
Gråzone Gråzone
2015
Manden med et hjerte af jern Manden med et hjerte af jern
2015
En mand uden åndedræt En mand uden åndedræt
2013
Kvinden fra Zagreb Kvinden fra Zagreb
2016
Hinsides tavsheden Hinsides tavsheden
2017