• $8.99

Publisher Description

Egy nagy újdonság, Eredeti Kyborg-Energiapiramis. Az energiapiramisok csak a Kyborg – Intézetnél Flörsheim-Dalsheimban ( németországban ) kaphatók!

 

Az elsö energiapiramis 1990-ben a Kyborg-Intézet kertjében lett felállítva. Ázsiai mesterek felügyelete alatt, 14 éves Kundalini Yoga, Tantra és Zen-Meditációnak az elsajátítása után kezdtem el 1990 nyarán a " fényteremtéssel " Horusszal kapcsolatot létesíteni.

 

Biotechnikai-Egyetem hallgatójaként tanultam és egész életemben arra törekedtem, hogy a természetnek a mélyreható jelentöségét megértsem és az élet kezdetének a rejtélyét megfejtsem. Isten felismeréséhez utakat kerestem, hogy magamat meg tudjam érteni. Úgy kezelték az emberek a régi egyiptomban Horuszt, mint Istennek a fiát. Az egyiptomiaknak a kapcsolata Horuszhoz ugyan olyan volt, mint a keresztényeknek Jézushoz. Azt hiszem, hogy a mai korszakban Horuszt egy " fényteremtésnek " vagy egy " angyalnak " tekinthetjük. Horusz azt mondja, hogy ö Istent szolgálja, ugyan úgy mint az emberek is, ha a jó utat választják.

 

Az energiapiramisok egy új szellemi dimenziónak a kezdetei. Ez az én hozzájárulásom egy jobb jövöhöz itt a földünkön. Az emberek mindig is lehetöségeket és utakat kerestek, hogy Istent megértsék vagy a túlvilággal kapcsolatot tudjanak teremteni.

 

Ebböl az okból kifolyólag kerestek az emberek megszentelt helyeket, ahol templomokat építettek és vallási szertartásokat tartottak, hogy az isteni szintekhez az utat megtalálják.

 

Tehát ha az energiapiramisokat használjuk, akkor a kozmikus tudatszintel, azaza Istennel tudunk kapcsolatba lépni. Ezáltal azok az utak és lehetöségek is megnyílnak elöttünk, amik minden pozitív munkát alátámasztanak. A kiskaput mindenki fel tudja a lelkéhez ismerni egy energiapiramis segítségével. Azt utánna ki tudja az ember nyitni és a fényt be lehet engedni. Isten beszél veled, ha megtanulsz helyesen imádkozni és a piramis energiáit is helyesen használod. A piramisok Isten ajándékai.„Minden amit anyagból valósítunk meg, az elválaszthatatlanul a saját elképzeléseinkel van összekötve. Mi magunk és pedig az úgynevezett természetbeli törvények határozzák meg utolsósorban, hogy mit csináljanak a gépek és mit ne. Tehát, ha elegendő ’mind power’ van a dologba fektetve, lehet még a ’túlvilági erőkkel’ együtt, akkor történik valami ’Paranormális’ dolog. Az energiapiramisok esetében csak azt gyanítom, hogy itt az ’enyhe energia’ fogalom használható, ahogy azt többek között az ’International Society for the Study of Subtile Energies and Energy Medicine’ felkutatta.” - Prof. Dr. Senkowsky ErnstAz energiapiramisok működése egységes energiaelképzelésre alapul, ami az emberek tudatállapotát is magukbafoglalják. Az egyiptomi isten Hórusz mediális üzenetein keresztül lett megvalósítva. 

A mai tudásunk alapján azt mondhatjuk, hogy Hórusz egy fényjelenség, az emberiség védelmezője, aki már nagyon-nagyon rég óta az emberiség sorsát fejleszti és gondját viseli. Az egyiptomi mitológia szerint Hórusz a legnagyobb isten fia volt, az igazság védelmezője és az isteni tudás átadója. Ő volt a fáraók védőistene. A Kundalini Yoga segítségével ki tudtam a tudatállapotomat tágítani. A helyes, nyílt tudattal lehet isteni lényekkel beszélni és üzeneteket is lehet tőlük kapni. Amit én itt megkaptam üzenetként és ebben a könyvben leírok, az az emberiségnek segíteni tud, a jelenlegi krízist átvészelni, hogy egy biztosabb jövőbe szálljanak fel.

A teljes tudományos bebizonyításra is valamikor sorra kerül, ebben egészen biztos vagyok. A saját mérőeredményeink is nagyon érdekesek, de még nem tudunk mindent a nyilvánosságra hozni. Számos pálcajáró vizsgálata és megfigyelése és a pozitív reagálása sok spirituális embernek, akik az energiapiramisainkat használják sokkal fontosabb, mint bármilyen méréstechnika.

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2016
December 7
LANGUAGE
HU
Hungarian
LENGTH
150
Pages
PUBLISHER
Kyborg Institut & Verlag
SELLER
ALKE GMBH SPIRITUELLE KUNST & MAGIE
SIZE
3.2
MB

More Books by D. Harald Alke