• $6.99

Publisher Description

Enkeliopin huikea jatko-osa Romanovien jäljillä


Enkeliopin älykkäät ja lumoavat mutta vaaralliset enkelit taistelevat ihmisten kanssa maailmanvallasta historian ja myyttien värittämässä trillerissä.


Enkeliopin tapahtumista on kulunut 10 vuotta, ja Verlainesta on tullut enkelinmetsästäjä, joka on omistanut elämänsä taistelulle nefilejä vastaan. Kohtaaminen entisen rakastetun Evangelinen kanssa saa hänet kysymään onko enkeliksi paljastunut Evangeline sittenkään täysin paha. Keisarilliseen pääsiäismunaan kätketty koodi johtaa Verlainen Venäjälle ja Bulgariaan etsimään salaista enkelikaupunkia – ja Evangelinea. Vauhdikas ja älykäs jatko-osa yhdistää historiaa ja taruja, genetiikkaa ja jännitystä.


Danielle Trussoni on yhdysvaltalainen kirjailija, jonka trilleri Enkelioppi (suom. 2011) nosti hänet maailmanmenestykseen. Enkelioppi kertoo ylimaallisen kauniista, voimakkaista – ja pahoista – enkeleistä, jotka ovat salassa eläneet ihmisten keskuudessa raamatullisista ajoista saakka. Enkeliopin oikeudet on myyty 32 maahan ja siitä on tekeillä elokuva. Trussoni on kirjoittanut myös muistelmateoksen isästään, joka taisteli Vietnamissa.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2014
August 11
LANGUAGE
FI
Finnish
LENGTH
253
Pages
PUBLISHER
Tammi
SELLER
Kustannusosakeyhtio Tammi
SIZE
1.2
MB

More Books by Danielle Trussoni