Exilens folk del 1: Stormen vaknar

    • $2.99
    • $2.99

Publisher Description

Ödet likt en pendel svänger mellan ljus och mörker tills den når en slags jämvikt. Vid varje svängning drar den med sig människornas öden i sitt svall. De stora profetiorna, ödesprofetiorna, vävs i takt med den väldiga pendelns slag. Varje ljus profetia följs av en mörk tvilling och mörker likt ljus kan komma att dominera varje ålder av världen.

Sjuklige Vittorio färdas till kusten för att rådfråga oraklet, bara för att upptäcka att fienden rör på sig i den gamla världen – Morogiernas folk och dess herre på en tron av ben, som svurit en uråldrig hämnd. Vittorio måste med det förlorade konungasvärdet Esilliads hjälp ena sitt folk innan det är för sent, men fiendens spioner finns redan i det Rohidianska folkets huvudstad, där de planerar att avsätta kejsaren och själva ta makten.

Samtidigt kommer pojken Amado de mörkersvurna – fiendens spioner – på spåren, och blir mot sin vilja indragen i kampen om tronen. Men medan han blir allt djupare indragen i ödesprofetiornas väv, blir hans egen roll allt uppenbarare – och han måste sätta både vänskap och kärlek på spel. Och medan stormen från den gamla världen drar allt närmare finner sig alla inblandade spela ett dödligt spel, där de själva är brickor – deras enda hopp ligger i att följa i profetiornas spår – vilka tycks leda till den begravda staden på berget Mesares sluttning och de förbjudna drakeldarna som kan öppna vägen till bergets hjärta.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2014
January 29
LANGUAGE
SV
Swedish
LENGTH
672
Pages
PUBLISHER
Daniel E Andersson
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
732.1
KB

More Books by Daniel E Andersson

2018
2015
2014
2014
2014