Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Het complete filmscenario

    • 2.4 • 9 Ratings
    • $8.99
    • $8.99

Publisher Description

Aan het einde van Fantastic Beasts and Where to Find Them wordt met hulp van Newt Scamander de machtige duistere tovenaar Gellert Grindelwald gevangengenomen in New York. Grindelwald weet echter te ontkomen en verzamelt volgers om zich heen die geen enkel vermoeden hebben van wat zijn werkelijke doel is: de heerschappij van tovenaars over alle modderbloedjes en dreuzels.

In een poging de plannen van Grindelwald te dwarsbomen, roept Albus Perkamentus nogmaals de hulp in van zijn voormalige leerling Newt Scamander. Zich onbewust van de gevaren zegt deze toe opnieuw zijn hulp te verlenen. In een steeds sterker verdeelde tovenaarswereld wordt loyaliteit en liefde op de proef gesteld, zelfs onder trouwe vrienden en familie.

Dit tweede filmscenario van J.K. Rowling, met illustraties van MinaLima, bevat een scala aan verwijzingen naar de tovenaarswereld zoals we die kennen uit de latere Harry Potterserie.

GENRE
Arts & Entertainment
RELEASED
2019
February 1
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
304
Pages
PUBLISHER
Pottermore Publishing
SELLER
Pottermore Limited
SIZE
8
MB
AUDIENCE
Third Grade

Customer Reviews

Ize10 ,

Fantastic beasts: crimes of grindelwald

I am waiting for a book not some scenes in some language that i dont even understand. How can i get reimburse for this cheat?

Amorcitobilliejean ,

Dutch

My mistake

Pizza lover in NC ,

Waste of money

Thanks for clearly identifying that this is in German. Totally useless.

More Books by J.K. Rowling & Wiebe Buddingh’

2015
2015
2015
2015
2015
2015