Fshehtesia e nje martese te lumtur

  • 5.0 • 1 Rating

Publisher Description

ISLAMI na mëson se martesa është “gjysma e fesë”. Për shkak se plotëson aq shumë nevoja themelore të individit dhe shoqërisë, martesa shihet si një shtyllë prej guri në të cilën mbështet e tërë jeta muslimane.

Jeta moderne përmban mbi vete aq shtypje dhe sprova saqë do të mund ta shkatërronin edhe lidhjen më të qëndrueshme. Më shumë se kurrë më parë, sot paraqitet nevoja për të menduar me kujdes rreth mekanizmave që do t’u ndihmonin bashkëshortëve dhe bashkëshorteve të jetojnë së bashku dhe të respektojnë të drejtat e njëri-tjetrit.

Ky libër që lexohet lehtë, e udhëzon lexuesin përmes ajeteve të Kuranit dhe Hadithit, diskuton për problemet kryesore shoqërore, emocionale dhe seksuale që mund të kenë ndikim në një lidhje dhe sugjeron shumë mënyra praktike si do të mund të ishin zgjidhur.

 • GENRE
  Religion & Spirituality
  RELEASED
  2013
  October 20
  LANGUAGE
  SQ
  Albanian
  LENGTH
  239
  Pages
  PUBLISHER
  DawaTools
  SELLER
  DawaTools
  SIZE
  173.3
  KB

  Customers Also Bought

  2013
  2013
  2013
  2013
  2013
  2013