Genfærd ind

    • $26.99
    • $26.99

Publisher Description

En kvinde, der slikker sårene efter en katastrofal kærlighedsaffære, finder kærlighed og fornyet håb i Shakespeare og Palæstina.


Efter at have levet i selvvalgt eksil i London vender skuespilleren Sonia Nasir efter mange år tilbage til familien i Haifa for at besøge sin storesøster Haneen. Mens Haneen har skabt sig et liv her, er Sonia blevet i London for at fokusere på sin karriere og sit nu opløste ægteskab. Ved hjemkomsten til Palæstina går det op for hende, at hendes forhold til hjemlandet er mere skrøbeligt, end hun troede.


Da Sonia møder den karismatiske Mariam, en lokal teaterinstruktør, slutter hun sig til en opsætning af Hamlet på Vestbredden. Snart terper Sonia replikker på klassisk arabisk med en idealistisk gruppe mænd, som, på trods af store egoer og forskellige prioriteter, alle ønsker at introducere palæstinenserne til Shakespeare. Da premieren nærmer sig og krigen samtidig intensiveres, bliver det klart, hvor mange udfordringer truppen egentlig står over for. Undervejs glider Sonias tidligere tilværelse i baggrunden, og hun øjner muligheden for at genfinde sig selv på sin fædrene jord. 


Genfærd, ind er lidenskabelig og tankevækkende, en udsøgt roman til tiden om den forbundethed, som kan findes i familien og styrken ved fælles modstand.

GENRE
Fiction & Literature
RELEASED
2023
November 16
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
468
Pages
PUBLISHER
Politikens Forlag
SELLER
JP Politikens Forlagshus
SIZE
1.7
MB

More Books by Isabella Hammad

2019
2023
2021
2020
2021
2021