Gerecyclede Verhalen

Publisher Description

Een gratis promotieboekje om je kennis te laten maken met mijn manier van vertellen. Het bevat vijf verhalen die al eens eerder gepubliceerd zijn. Voor deze uitgave zijn de verhalen nog eens onder handen genomen. Bovendien is aan elk verhaal een korte toelichting toegevoegd over de totstandkoming ervan. Dit zijn de verhalen:
De Anomalie: Een ontmoeting met robots die religieus zijn. Inzending voor Fantasie Strijd Brugge 2011. Werd gepubliceerd in Fantastisch Strijdtoneel II.
Echte Mannen: Hoe ver kun je ontsporen als je standaard alleen nog maar seks hebt met robots? Oorspronkelijk bedoeld voor Pure Fantasy 18+, maar was niet op tijd klaar. Werd gepubliceerd in het allerlaatste nummer van Pure Fantasy, nummer 28. Als je porno verwacht, loop je het risico van teleurstelling.
Geluk Bij Een Ongeluk: De grootste rampen in de geschiedenis zijn moeilijk te bevatten. Ingezonden voor Pure Fantasy, maar verscheen in Pure Thrillers 2, het laatste nummer.
Het Water Van De Maan: Is het water dat NASA in krater Cabeus op de maan vond wel van natuurlijke oorsprong? Gepubliceerd in SF Terra, met enige moeite.
De Hondjes Van Etretat: Zijn we zulke zieligehondensnotteraars geworden dat het leed van de medemens ons niet meer raakt? Inzending voor de Woordenstroom wedstrijd. Was goed genoeg om op de site geplaatst te worden.

GENRE
Sci-Fi & Fantasy
RELEASED
2014
November 17
LANGUAGE
NL
Dutch
LENGTH
43
Pages
PUBLISHER
Adriaan van Garde
SELLER
Draft2Digital, LLC
SIZE
130.7
KB

More Books by Adriaan van Garde

2016
2012
2014

Customers Also Bought

2014
2015
2012
2014
2020
2020