• $38.99

Publisher Description

Ranet av et kasino i Atlantic City går fryktelig galt og ender i et blodbad. Den overlevende raneren fordufter sammen med utbyttet, og mannen som planla og arrangerte det hele, har ikke noe valg: Han må innkassere en tjeneste fra en gammel bekjent for å oppspore pengene før det er for sent. Bare et fåtall mennesker vet at Ghostman – Skyggemannen – finnes, og ingen vet noe om hans virkelige identitet. Det er en forretningshemmelighet som den erfarne, forsiktige og dyktige forbryteren vokter svært godt. Men underveis i jakten på det forsvunne ransutbyttet tvinges Skyggemannen til å gjøre seg selv stadig mer synlig. Han har både FBI og ukjente forfølgere i hælene, og må ta i bruk alt han eier av ferdigheter, oppfinnsomhet og overlevelsesinstinkter for å finne uten å bli funnet.


Fra første side suges leseren inn i et raffinert og komplekst spill, mens handlingen akselerer mot en ubønnhørlig slutt.

Den unge debutanten Roger Hobbs har bergtatt den internasjonale bokbransjen med denne svært velkomponerte og fengslende spenningsromanen. Warner Bros. skal filmatisere den, og den norske regissøren Morten Tyldum (bl.a. Hodejegerne) har fått ansvaret for å bringe boken til lerretet.

GENRE
Mysteries & Thrillers
RELEASED
2014
February 18
LANGUAGE
NB
Bokmål
LENGTH
372
Pages
PUBLISHER
Font forlag as
SELLER
eBokNorden
SIZE
3.1
MB

More Books by Roger Hobbs