• $20.99

Publisher Description

100 nye fortællinger om 100 exceptionelle kvinder 


Her kommer opfølgeren til den sensationelle New York Times-bestseller, som inspirerer piger jorden rundt til at drømme større, sigte højere og kæmpe hårdere.


Godnathistorier for rebelske piger 2 er en helt ny samling af 100 historier, der hylder ekstraordinære kvinder – fra Nefertiti til Beyoncé, fra dronning Kristina af Sverige til J.K. Rowling. Dronninger og aktivister, ballerinaer og jurister, pirater og IT-specialister, astronauter og opfindere – en fabelagtig samling, der efterlader læseren med en befriende fornemmelse af uendelige muligheder. 


”Essentiel læsning for piger, men sandelig også drenge; børn, der læser denne ved sengetid, er garanteret store og inspirerende drømme.” – Fiona Noble, The Guardian 


”Sengetid blev lige endnu bedre.” – Taylor Pittman, Huffington Post 


”Anti-prinsessebogen, der lærer piger at være rebelske.” – Georgina Rannard, BBC News 


Francesca Cavallo og Elena Favilli er bestsælgende forfattere, som er oversat til mere end 40 sprog. De voksede op i Italien og har grundlagt mediefirmaet Timbuktu. 


Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.

GENRE
Kids
RELEASED
2018
October 19
LANGUAGE
DA
Danish
LENGTH
212
Pages
PUBLISHER
People'sPress
SELLER
ArtPeople
SIZE
60.5
MB

More Books by Francesca Cavallo & Elena Favilli